Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΓΑΡΔΕΝΙΑ


Πέρασαν κιόλας 16 χρόνια από το καλοκαίρι του 1995 που η Κ.Λ.Υδρας…… ξανάνοιξε τον θερινό κινηματογράφο του νησιού μας, την "ΓΑΡΔΕΝΙΑ".
Με μεγάλη σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι χωρίς αυτόν η Ύδρα θα είχε…..πολιτιστικό κενό τα καλοκαίρια της.
Όλος ο κόσμος ρώταγε από πριν τα μέλη μας,πότε θ’ανοίξετε , τι ταινίες θα προβάλετε, μέχρι πότε θα μείνει ανοικτός…. θα φέρετε παιδικά, θρίλερ,κλασικές ,την τάδε πρωταγωνίστρια, η πρωταγωνιστή;
και πάντα υπήρξε μια καλή κουβέντα στο τέλος, για την προσπάθεια της λέσχης. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την καλή σας πρόθεση να βοηθάτε με κάθε τρόπο για να υπάρχει η «ΓΑΡΔΕΝΙΑ».


Φέτος δεν θα λέγαμε ότι κάποια ταινία …. πήρε διαφορά στην προσέλευση του κοινού. Εκτός των παιδικών ταινιών που πάντοτε δημιουργείται το… αδιαχώρητο, υπήρχε μια πλειάδα ταινιών που πλειοψήφησαν λίγο-πολύ.
«Το δέντρο της ζωής», « Κουρσάρος της Καραιβικής», « Μαύρος κύκνος», «Ο λόγος του βασιλιά», “Harry Potter”, Hangover 2.


H υπέρ έκπληξη όμως ήλθε από τις «κλασικές «ταινίες ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ, ΤΟ ΠΑΡΤΥ.
Τα blogbusters του καλοκαιριού. Η συνταγή της επιτυχίας.

Συνολικά προβλήθηκαν 40 ταινίες, 1 ταινία για τον Λέοναρντ Κοέν( από ρεσιτάλ του στην Αυστραλία), 1 DVD ενός Αμερικάνου ζωγράφου με μουσική επένδυση από τον ίδιο και 2 ντοκιμαντέρ, όλα με ελεύθερη είσοδο.


Από την ηλεκτρονική μας σελίδα , θα ήταν παράβλεψη, να μην ευχαριστήσουμε και το επιτελείο μας που με την παρουσία του με χαμόγελα και καλή διάθεση , ομόρφαιναν τον χώρο. Την Κατερίνα και Αντωνία Καραμάνογλου, την Ματίνα Μαρκαντώνη και την Καρολίνα Νικολαϊδου.


Ένα καλοκαίρι ακόμα πέρασε γεμάτο κινηματογραφικές προτάσεις που έγιναν αποδεκτές από όλους σας.


Σας ευχαριστούμε. Και του χρόνου με υγεία.


Το Δ.Σ. της λέσχης: Με αλφαβητική σειρά. Δάβης Δημ, Λούλου Λουκ, Μακρομανώλης Γιώρ, Μαρσέλου Μαρ, Μαυρουδάκου Ειρ, Παύλου Κώστ, Χρηστίδης Ευάγ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: