Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΥΔΡΑΣ


Εκλογές της Κ.Λ.Υδρας.

Την 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εκλογές της κινηματογραφικής λέσχης Υδρας.
Το νέο Δ.Σ.απαρτίζετε απο τα παρακάτω μέλη:
Χρηστίδης Ευάγγελος- πρόεδρος, Μαρσέλου Μαρία -αντιπρόεδρος, Μαυρουδάκου Ειρήνη- Γεν. Γραμματέας,Δάβης Δημήτριος- ταμίας, Μακρομανώλης Γιώργος, Παύλου Κώστας, Πελεκάνος Μιχάλης- μέλη.
Στην συνεδρίαση που ακολούθησε συζητήθηκε ο προγραμματισμός της νέας καλοκαιρινής περιόδου και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα.
Οι κανονικές προβολές στον θερινό κινηματογράφο ¨Γαρδένια ¨ να ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και να διαρκέσουν έως τις 7 Σεπτεμβρίου.
Στο τέλος Ιουνίου να πραγματοποιηθούν ειδικές προβολές με επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους απο το φεστιβάλ Δράμας. 
Επίσης θεματικές ταινίες απο διαφορετικούς Ελληνες σκηνοθέτες που θα παρουσιάσουν οι ίδιοι τις ταινίες τους.
Συζητήθηκε επίσης και το θέμα ανεύρεσης χορηγών που θα μπορούσαν να καλύψουν μέρος των εξόδων λειτουργίας του κινηματογράφου.
Η κινηματογραφική λέσχη Υδρας θα πραγματοποιήσει και φέτος εκδρομές για να παρακολουθήσουν όσοι θα ήθελαν τις παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο και Αυγουστο. 
Αποφασίστηκε ομόφωνα να προτείνει την δωρεάν μετάβαση δύο μαθητών που φοιτούν σε τάξεις του Λυκείου Υδρας και του Ινστιτούτου ξένων γλωσσών σε μία απο τις παραστάσεις.
Δέχτηκε,ομόφωνα επίσης, πρόταση των μαθητών της Γ' Λυκείου να πραγματοποιήσουν μία προβολή ταινίας της επιλογής τους και τα έσοδα να χρησιμοποιηθούν για την ετήσια εκδρομή τους.
Σε προσεχές συμβούλιο θα γίνει η επιλογή των ταινιών της θερινής περιόδου.
Συζητήθηκε η πρόταση να πραγματοποιηθεί στην εβδομάδα απο 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου φεστιβάλ μοντέρνου χορού με συμμετοχή καλλιτεχνών- χορευτών και των παιδιών της Υδρας. 
Λεπτομέρειες θα συζητηθούν στο επόμενο συμβούλιο.


Καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση με  ταινίες στον κινηματογράφο " Γαρδένια", και την κινηματογραφική λέσχη σας.


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: